علّق محمود هاني الشهير بـ مودي شلاطة لاعب القناة ورجل مباراة الأهلي والقناة في الدوري المصري الممتاز، على التعادل المثير لفريقه أمام الأحمر في المسابقة المحلية.
وقال شلاطة في تصريحات تليفزيونية عقب فوزه بجائزة رجل المباراة: الحمد لله، كرم من ربنا ودعوات زوجتي وأمي وأبويا وهم الداعم ليا رفقة الفريق والجهاز الفني والإدارة.
وأضاف: الأهلي أحسن فريق في إفريقيا بل في العالم كله، ونحن استعددنا جيدًا وقدمنا مباراة جيدة ونجحنا في الخروج بنتيجة جيدة.
وأردف شلاطة: عبد الناصر محمد أغلب الوقت بيحفزنا وبمثابة أب لنا وبيتعامل معانا كلنا أفضل حاجة وإحنا كلنا أسرة واحدة وبيحفزنا وبيقلنا كلام عشان يطلع كل اللي جواه.
واختتم لاعب القناة تصريحاته قائلًا: الحمد لله كنت على قدر المسؤولية وثقة ودعم عبد الناصر محمد لي، وكله بفضل ربنا ومحبة الناس أهم شيء في الدنيا.
